Δείτε ζωντανά το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Ανυπόταχτη Πετρούπολη

http://anipotaxtipetroupoli.wordpress.com/

Είμαστε αγωνιστές που συμμετείχαν ενεργά σε όποιο «μικρό» ή «μεγάλο» ζήτημα προέκυπτε στην γειτονιά μας. Από τους αγώνες για την προστασία του Ποικίλου Όρους μέχρι τους αγώνες για την απομάκρυνση της χωματερής από την Δυτική Αθήνα. Από τις μάχες για το ξήλωμα των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας μέχρι τους αγώνες ενάντια στις απολύσεις των συμβασιούχων στον Δήμο μας. Είμαστε αγωνιστές που συμμετέχουν ενεργά στο ευρύτερο λαικό και εργατικό κίνημα, στα πρωτοβάθμια σωματεία. Αγωνιστές απ’το ανυπόταχτο φοιτητικό κίνημα και τον μαχόμενο κόσμο της εκπαίδευσης. Αγωνιστές με ενεργό συμμετοχή στα μέτωπα και τις μάχες κόντρα στον πόλεμο, τον ρατσισμό και τον εθνικισμό.
Απευθύνουμε πρόσκληση συμπόρευσης σε όλες τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές του εργατικού και του νεολαιίστικου κινήματος με τους οποίους συναντιόμαστε στις απεργίες, τις διαδηλώσεις, τις τοπικές επιτροπές αγώνα. Στους εργαζόμενους που βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται δραματικά. Σε κάθε άνεργο και απολυμένο, σε κάθε νέο της εργασιακής περιπλάνησης και των 500 ευρώ. Την απευθύνουμε στους αγωνιστές από τα τοπικά κινήματα, όλους αυτούς που αγωνίστηκαν ενάντια στην επιχειρηματική – αντιδραστική μετάλλαξη του «τοπικού κράτους», στην οικολογική καταστροφή, στην καταπάτηση των ελεύθερων χώρων. Απευθύνεται όμως, και σε όσους αγωνίζονται και ασφυκτιούν. Σε όσους δηλαδή συνειδητοποιούν την ανάγκη να υπάρξει και αναζητούν δρόμους προς μια διαφορετική Αριστερά, αντίστοιχη των απαιτήσεων της εκρηκτικής εποχής που ζούμε. Πρωτοπόρα σε νικηφόρους αγώνες, ανεξάρτητη απ’το κράτος και τους μηχανισμούς του αλλά και «βαθιά εξαρτημένη» απ’τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων. Μια Αριστερά αντιδιαχειριστική, της ρήξης και της ανατροπής, συνολικό αντίπαλο δέος προς το σύστημα. Αυτή ακριβώς η ανάγκη «γέννησε» και την «Ανυπόταχτη Πετρούπολη».
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που αγωνιούν για το μέλλον να συμπορευθούν μαζί μας, να στηρίξουν τους αγώνες και να δυναμώσουν την φωνή της ελπίδας της αντίστασης και της ανατροπής, τη φωνή της αντικαπιταλιστικής απάντησης στην κρίση! Άλλωστε και ο πιό μεγάλος δρόμος ανοίγει μ’ ένα μικρό βήμα μπροστά! Ας το κάνουμε μαζί στις 7 Νοέμβρη, αλλά πολύ περισσότερο ας βαδίσουμε μαζί στους αγώνες που μας περιμένουν μετά τις εκλογές!

Πίνακας Ανακοινώσεων

- Όλοι στις πορείες, όλοι στις καταλήψεις της ΕΡΤ, της ΕΤ3, των ΕΡΑ και των περιφερειακών σταθμών σε όλη τη χώρα.

Επισκέπτες: